Autismecafé van start in Vriezenveen

Kom naar het Autismecafé en ontmoet gelijkgestemden!

Op woensdag 12 april opent het Autismecafé in de Bibliotheek aan de Jonkerlaan 4 in Vriezenveen haar deuren. Van 18.30 tot 20.00 uur is iedereen welkom om samen met Nico Burgers van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en Joke Jesse en Miranda Felix van Autisme Trefpunt Twenterand (ATT) ervaringen uit te wisselen. De toegang is gratis.

Autismecafé in de Bibliotheek

Het Autismecafé biedt een veilige omgeving waar mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten en hun verhaal kunnen delen. Ook familieleden, vrienden en professionals die werken met mensen met autisme zijn van harte welkom. Er is ruimte voor vragen, het uitwisselen van ervaringen en het lenen van boeken en dvd's. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan tussen 18.30 uur en 20.00 uur binnenlopen.

Ontmoetingsplek voor mensen met autisme

Te veel thuiszitters
Verticale boerderij biedt kansen voor tieners met autisme
Punthoofden bij autisme’: praktische tips voor grip op gedrag en emoties
Leerlingen, cliënten en kinderen met autisme zijn vaak snel overprikkeld...
Het Autiteam van BGC Floreant biedt veilige voetbalomgeving voor kinderen met ASS
Het Autiteam van BGC Floreant biedt kinderen en jongeren met...
Nieuwsbrief

Deel jouw verhaal over autisme, ADHD, thuiszitters of hoogbegaafdheid bij Mendt"

Samen sterk in neurodiversiteit bij Mendt

Heb je persoonlijke ervaringen met autisme, ADHD, thuiszitters of hoogbegaafdheid en wil je anderen inspireren en steunen? Mendt biedt een platform waarop je jouw verhaal kunt delen en waardevolle inzichten kunt krijgen van anderen die vergelijkbare ervaringen hebben gehad.

 

Onze gemeenschap beslaat een breed scala aan ervaringen en perspectieven, en we moedigen iedereen aan om deel te nemen aan onze discussies. We geloven dat we samen sterker staan in neurodiversiteit en bieden een platform voor open en respectvolle gesprekken.

Bij Mendt kun je ook anoniem reageren of jouw account verwijderen als je niet langer wilt deelnemen. We bewaren jouw persoonlijke gegevens zolang je jouw account gebruikt. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de waarde van open en inclusieve gesprekken over neurodiversiteit.