Online escaperoom speciaal voor kinderen met autisme tijdens Maand van Autisme

Escape room

Een interactief spel voor kinderen met autisme om de geest te prikkelen tijdens de Maand van Autisme.

Op dinsdag 25 april organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel een online escaperoom speciaal ontworpen voor kinderen met autisme als onderdeel van de Maand van Autisme activiteiten in Scherpenzeel en Woudenberg. Het spel, dat ongeveer 45 minuten tot 1 uur duurt, is een interactieve digitale ruimte waar deelnemers puzzels moeten oplossen en hints moeten ontdekken om te 'ontsnappen' voordat de tijd om is.

Ontsnap uit de digitale ruimte: puzzel en ontdek hints!

De activiteit is gratis en vindt plaats van 11.00 tot uiterlijk 13.00 uur en is bedoeld voor kinderen met autisme in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar. Aanmelden kan bij de bibliotheek via info@bibliotheekscherpenzeel.nl. De Maand van Autisme wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Scherpenzeel, de Kleine Schans Woudenberg en de Bibliotheek Scherpenzeel.

Gratis

Autismecafé van start in Vriezenveen
Verticale boerderij biedt kansen voor tieners met autisme
Punthoofden bij autisme’: praktische tips voor grip op gedrag en emoties
Leerlingen, cliënten en kinderen met autisme zijn vaak snel overprikkeld...
Het Autiteam van BGC Floreant biedt veilige voetbalomgeving voor kinderen met ASS
Het Autiteam van BGC Floreant biedt kinderen en jongeren met...
Nieuwsbrief

Deel jouw verhaal over autisme, ADHD, thuiszitters of hoogbegaafdheid bij Mendt"

Samen sterk in neurodiversiteit bij Mendt

Heb je persoonlijke ervaringen met autisme, ADHD, thuiszitters of hoogbegaafdheid en wil je anderen inspireren en steunen? Mendt biedt een platform waarop je jouw verhaal kunt delen en waardevolle inzichten kunt krijgen van anderen die vergelijkbare ervaringen hebben gehad.

 

Onze gemeenschap beslaat een breed scala aan ervaringen en perspectieven, en we moedigen iedereen aan om deel te nemen aan onze discussies. We geloven dat we samen sterker staan in neurodiversiteit en bieden een platform voor open en respectvolle gesprekken.

Bij Mendt kun je ook anoniem reageren of jouw account verwijderen als je niet langer wilt deelnemen. We bewaren jouw persoonlijke gegevens zolang je jouw account gebruikt. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de waarde van open en inclusieve gesprekken over neurodiversiteit.